THE TEAM

YOSA_MORGANE4547_lr.jpg

Morgane
Van Weyenbergh

  • Facebook
  • Instagram

een sportieve mama, geboren en getogen in Kortrijk, volgde ondertussen de liefde naar Waregem waar ik samenwoon met mijn man en twee kinderen. Als startende onderneemster in Waregem ben ik stilaan een echt local ;-)

 

Als jong meisje danste ik vele uren in de week van Klassiek Ballet tot Modern Hedendaagse dans. Het leek dan ook vanzelfsprekend om na het behalen van mijn Bachelor Industrieel Productontwerpen (PIH Kortrijk) mijn dansparcours verder te zetten.

Ik danste een jaar in Fontys Tilburg (NL) en keerde daarna terug naar Belgie (Antwerpen) waar ik afstudeerde met een Bachelor Dans aan het Koninklijk Conservatorium Artesis. Tussen 2001 - 2010 danste ik in heel wat producties in binnen en buitenland. 

 

Dansles geven startte reeds op 16 jarige leeftijd. Ik bleef dit vele jaren vol enthousiasme doen en werd gevraagd als lesgever en freelancer in gans Vlaanderen.

 

Tijdens mij dansstudies kwam ik in aanraking met Pilates en zette dit verder als Pilates Teacher na het afstuderen. Sindsdien ben ik niet meer gestopt. Naast Pilates raakte ik gepassioneerd door Yoga en verdiepte mij in 2018 in de wondere wereld van GYROKINESIS®In 2021 behaalde ik mijn 200HRYTT (200u Yoga Teacher Training) bij Awakening Yoga Academy (USA) o.l.v. Patrick Beach en Carling Nicole.

 

Het lesgeven, de kracht om mensen te enthousiasmeren en de mogelijkheid om oefeningen tot in de details uit te leggen en over te brengen zijn mijn grote sterktes.

"Wat je zelf met volle overgave en passie beleeft kan je ook zo overbrengen"

21056086_689085984622796_7499202760665532229_o.jpg

Hilde
Crop

  • Facebook
  • Instagram

een levensgenieter, creatieve bij, verliefd op elke kleine bloem, elke mooie lach, onze prachtige natuur en grote gelover in positiviteit. 
 

 

Vele jaren werkte ik als opvoedster bij volwassen mensen met meervoudige beperking en gaf ik in bijberoep kinderyoga en kinderkampjes. Zo ontstond Happy Yoga.

 

Mijn interesse in yoga bleef groeien waardoor ik vele opleidingen en bijscholingen volgde. Als opvoedster werkte ik vooral in de snoezelruimte en belevingsruimte binnen de voorziening waardoor ik ook heel wat bijscholing volgde rond aromatherapie, klankschalen en massage. Tenslotte volgde ik ook een jaaropleiding als zorgmasseur en zweedse massage.

 

Sinds maart 2017 ben ik dan volledig uit het werkveld als opvoedster gestapt om voltijds te gaan werken als zelfstandig yogadocente en masseur.